Laupäeval Rumeeniast 108:72 jagu saanud lätlased läksid pühapäeval vastamisi Valgevenega. Kui Rumeenia üle sai Läti kindla võidu, siis Valgevenega pidid lätlased kõvasti vaeva nägema.

Läti võitis avapoolaja napilt 45:44. Viimasele veerandajale mindi aga vastu valgevenelaste 67:65 eduseisus. Veel poolteist minutit enne normaalaja lõppu oli Läti edu vaid 83:82. Seejärel viskasid võõrustajad seitse punkti järjest ning võtsid lõpuks võidu numbritega 92:83.

Lätlaste resultatiivseimana viskas Dairis Bertans 20 punkti, temast kolm aastat noorem vend Davis lisas 19 silma. Kahekohalise punktiarvuni jõudsid ka Rihards Lomazs (14 p) ja Kristers Zoriks (10 p).

Valgevene poolelt panustas Artsjom Parahhouski 16 punkti, Kiril Sitnik viskas 14 silma. Yauheni Beliankou kogus 12 punkti.

Lätil on D-grupis koos kaks võitu. Lätlastele kaotanud Rumeenia ja Valgevene lähevad esmaspäeva õhtul omavahel vastamisi.

Korvpalli MM-i Euroopa eelkvalifikatsioonis on neli kolmeliikmelist alagruppi, kvalifikatsiooniturniirile pääsevad igast grupist kaks paremat. Eestil on tänu 2022. aasta EM-ile jõudmisele koht MM-i kvalifikatsiooniturniiril juba olemas.

Eelkvalifikatsiooni C-gruppi kuuluvad Rootsi, Portugal ja Luksemburg. E-alagrupi moodustavad Montenegro, Island ja Taani. F-grupis mängivad Põhja-Makedoonia, Šveits ja Slovakkia. Nendes gruppides pole veel kohtumistega alustatud.