Neljapäeva õhtul teatas FC Barcelona pommuudise, et klubi legend Lionel Messi lahkub meeskonnast. Seejuures jõudsid vabaagendi staatuses olnud Messi ja Barcelona uue lepingu osas ka kokkuleppele, kuid klubil polnud rahaliste raskuste tõttu võimalik argentiinlasega uut kontrahti sõlmida.

Uudise järel hakati Messit meedias koheselt seostama jalgpallimaailma ühe rikkaima klubi PSG-ga. Romano teatel haaraski Prantsusmaa klubi kohe võimalusest ning võttis Lionel Messi ja tema mänedžerist isa Jorgega ühendust. Seejuures on PSG ainus klubi, kes Messi ja tema tiimiga otseses ühenduses olnud.

PSG on 34-aastasele argentiinlasele juba ette valmistamas pakkumist. Klubi soovib argentiinlasega sõlmida lepingu 2023. aasta suveni, mida saaks soovi korral veel ühe aasta võrra pikendada. Ka Messi ise on avatud Prantsusmaale kolimisele.

Täiendatud laupäeval:

Viimaste teadete kohaselt on Messi ja tema isa Jorge valmis, et PSG teeb juba sel nädalavahetusel ametliku pakkumise. Romano teatel on klubi valmis Messile pakkuma 35 miljoni eurost palka kahe aasta eest, millele lisanduksid boonused.