Teatavasti teeb M-Spordil erinevalt Toyotast ja Hyundaist tänavusel hooajal MM-rallidel kaasa kaks meest WRC arvestuses.

Soome rallil võib aga näha ka kolmandat M-Sport Ford WRT masinat. "Meil on kolm autot olemas," rääkis M-Spordi pealik Richard Millener DirtFishile. "Kolmanda sõitja osalemine tähendab suurt eelarvet. Kui aga Malcolm Wilson (M-Spordi mänedžer) on valmis selleks raha eraldama, oleks see huvitav variant mõelda sõitjate valimise peale."

Nimelt pole M-Sport uueks hooajaks ühegi sõitjaga veel lepingut sõlminud. "Mõtleme sellele hiljem. Vaatame, kuidas praegune aasta edasi läheb ning seejärel vaatame, mis plaanid meil 2022. aastaks sõitjate osas on," lisas Millener.

Kes võiks aga kolmanda M-Spordi masina rooli pääseda? Soovijaid on mõistagi palju. DirtFish spekuleerib WRC2 sarja üldliidri Andreas Mikkelseni nime ümber. Samas ihkavad WRC masina rooli naasta teiste hulgas ka Mads Östberg ja Esapekka Lappi.

Mõlemad mehed on tänavu näidanud head kiirust. Östberg on osalenud neljal WRC2 rallil ning neil kõigil ka poodiumile mahtunud. Lappi lõi WRC2-s kaasa Arktika ja Portugali MM-etapil, võites mõlemad etapid.

Praeguseks on vaid selge, et Soome rallil saab WRC arvestuses võimaluse Gus Greensmith, kes teeb MM-sarja kõrgeimas klassis kaasa täishooaja. Teist autot on seni jaganud Teemu Suninen ja Adrien Fourmaux.

Soome MM-ralli peetakse 30. septembrist 3. oktoobrini.