Esimesena ootab 2. septembril ees MM-valikmäng Belgiaga. Mängu avavile kõlab kell 21.45 ning kohtumist esitleb Eesti Jalgpalli Liidu suurtoetaja Coolbet. Kolm päeva hiljem, 5. septembril toimub maavõistlus, kus on vastaseks Põhja-Iirimaa ning see kohtumine algab kell 19.00. Oktoobris ootab ees samuti kaks mängu, kui 8. oktoobril sõidab külla Valgevene ning 11. oktoobril minnakse vastamisi Walesiga. Mõlema kohtumise avavile antakse kell 21.45. Kõigil mängudel avatakse festivaliala väravad 3 tundi enne avavilet ning staadion 2 tundi enne kohtumise algust.

Mängud korraldatakse kooskõlas Eestis kehtivate koroonaviiruse reeglitega, mis tähendab, et kõik staadionil viibijad peavad esitama kehtiva COVID tervisetõendi (vaktsineerimine, läbipõdemine viimase kuue kuu jooksul, negatiivne PCR-test viimase 72 tunni jooksul või negatiivne antigeeni kiirtest viimase 48 tunni jooksul). Alla 18-aastastelt COVID-tõendit ei küsita.

Mängupäeval on alates 3 tundi enne avavilet kuni 30 minutit enne avavilet A. Le Coq Arenal kõrval asuvas EJLi jalgpallihallis avatud kiirtestimise võimalus. Testimise protseduuri läbimiseks tuleb varuda minimaalselt 30 minutit, järjekordade tekkimisel võib protseduur võtta oluliselt kauem. Testimise soovi korral tuleb teha Piletilevis vastav valik koos piletiostuga.

Praeguse seisuga on lubatud staadionile koos osalejate, korraldajate ja pealtvaatajatega kokku 12 000 inimest. Kui valitsus peaks seda numbrit vähendama, siis pääsevad staadionile inimesed pileti ostmise ajalises järjekorras. Näiteks kui uus piirarv saab olema 8000, siis pääsevad staadionile esimesed 7000 piletiostjat, kellele lisanduvad korraldajad ja osalejad (umbes 1000). Mida varem pääse soetada, seda suurem tõenäosus on ka piirangute karmimaks muutudes staadionile pääseda.

Belgia ja Walesiga kohtumistel maksavad piletid 18 kuni 24 eurot. Põhja-Iirimaaga peetaval mängul on pileti hind 13 kuni 18 eurot. Kohtumisel Valgevenega maksavad pääsmed 11 kuni 15 eurot. Sooduspiletid kehtivad 2003 - ­2014. aastal ja 1956. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2015. aastal ja hiljem sündinute pääse maksab 5 eurot. Kõigi pääsmete hinnale lisandub 0,90 eurot Piletilevi teenustasu. Rahvusvaheliste turvareeglite tõttu peavad kõik piletid olema isikustatud (ees- ja perekonnanimi, e-post, telefon).