Peamine Hispaania turniiri erinevus hiljuti lõppenud kontinendi meistrivõistlustest Tais on osalejate arv. Kui Aasiasse sõitis kohale korraga kaheksa koondist (sealhulgas võõrustajariik), siis Hispaanias mängib kõigest neli meeskonda. Ent tasub märkida, et kõik neli koondist võtavad osa ka maailmameistrivõistlustest Leedus: Guatemala, Jaapan, Vietnam ja mõistagi Hispaania.

Turniir toimub nelja päeva jooksul – alates 28. augustist kuni 31. augustini ja eeldab formaati, milles iga meeskond mängib iga meeskonnaga. See võistlus kujuneb sisuliselt finaalakordiks nende koondiste ettevalmistamisel maailmameistrivõistlusteks, mis algavad 12. septembril ja lõppevad 4. oktoobril.

Korraldajad märgivad, et kuna piirangud kehtivad Hispaanias siiani, siis toimub ka turniir vastavalt Hispaania valitsuse korraldustele.

Huvitav, et maailmameistrivõistlustel mängivad Hispaania ja Jaapan ühes grupis, seetõttu on mänguks Jaeni turniiril olemas täiendav telgitagune. Lisaks neile mängivad grupis E Paraguay ja Angola.

Guatemala mängib grupis B Usbekistani, Egiptuse ja Venemaaga, Vietnam sattus gruppi D, milles kohtub Tšehhi, Brasiilia ning Panamaga.

Jaga
Kommentaarid