Norris tegi suurepärase stardi, kerkides kuuendalt kohalt kiirelt kolmandaks. Juba esimeses kurvis sai aga inglase sõit läbi, kui talle sõitis tagant osa Mercedese piloot Valtteri Bottas, kes oli pidurdamisega libedates oludes hiljaks jäänud. Norris lendas kokkupõrge tagajärjel omakorda külje pealt sisse Max Verstappenile (Red Bull).

"See oli ilmselt üks mu elu parimaid starte, aga selline väike puude pidurdusalal võib tekitada suuri tagajärgi," rääkis Norris F1 sarja kodulehe vahendusel. "Ilmselgelt Bottas pidurdas end plokki ja sõitis mulle otsa. Sel hetkel olin juba reisija rollis."

"Olukord on jama, aga ma ei saan sinna midagi parata. Tegin väga hea stardi, kuid kahjuks olen mitte enda süü läbi siin teiega (ajakirjanikega) rääkimas," jätkas inglane.

Bottas, kes Norrisega kokkupõrkamise järel libises veel otsa Sergio Perezile (Red Bull) - kes samuti sõidu katkestas - vabandas hiljem konkurentide ees. "Bottas tuli minu juurde ja vabandas," avaldas Norris. "See on küll tore, aga vabandused ei muuda midagi. Sõidu esimene ring käib, ei ole vaja midagi rumalat teha, aga seda nad just tegid."

Soomlane võttis juhtunu eest süü omaks. "Mul oli kehv start. Esimesse kurvi sisenedes pidurdasin rehvid plokki ja sõitsin Landole otsa. Sealt edasi läks juba kaoseks," tõdes Bottas.

Käimasoleval hooajal käib üldarvestuses kolmanda koha peale põnev heitlus just Norrise, Bottase ja Perezi vahel. Norrisel on koos 113 silma, Bottasel 108 ja Perezil 104.