„Andsime kõik, mida suutsime anda. Ootasime natuke rohkem kvaliteeti palli valdamises. Meil olid omad raskused, millest ma ei taha rääkida. Andsime tõesti endast kõik,” sõnas kohtumise järel pettunud Levadia juhendaja Marko Savic.

„Mängime palliga hästi, kuid meie vastas oli meeskond, kes tahab ka palliga mängida. Meie kõrge press ei töötanud nii nagu tahtsime. Me ei lange kunagi alla ja ei langenud ka sel korral,” lisas Savic.

Savic avaldas, et esimesel poolajal väljakul lahkunud Bogdan Vaštšuki segas kõhuprobleem. Sama mure olevat olnud ka Marko Putinčaninil. „Tal oli kõhuga probleem. Ma ei tea, mis oli konkreetseks probleemiks, kuid ilmselt viirus. Selliseid asju juhtub. Nägin algusest peale, et tal on probleem. Kui kaks number kümmet on 50 protsendi peal, siis on raske mängida.”

Savic tõdes, et eurosari sai nende jaoks teise eelringiga otsa, kuna kahe hooaja vahel toimus meeskonna koosseisu palju muudatusi. „Meil on meeskonnas palju uusi mängijaid. Meile tuli juurde 15-16 uut meest. See ei ole kerge. Oleme loonud hea meeskonna ja hea atmosfääri. Need euromängud olid nagu mesinädalad. Nüüd ootab meid ees reaalsus. Järgmine mäng on meil Narvas. Tahame võita Eesti meistritiitli. See on meie peamine eesmärk. Tahame järgmisel hooajal näidata Euroopas head mängu,” sõnas Savic lõpetuseks.