Kohtumine algas Levadia jaoks hästi ning juba 17. minutil asuti Ernest Agyiri täpse löögi järel 1:0 juhtima. Poolajapausile siiski eduseisus minna ei saadud, kuna 44. minutil viigistas seisu David McMillan.

Teise poolaja alguses nõudis Levadia õigustatult penaltit, kui Zakaria Beglarišvili tsenderdus tabas trahvikastis Dundalki mängija kätt. Kuna kohtunik jäi olukorras teisele poole, siis jäi tal situatsioon täpselt nägemata.

Normaalaja lõpus tundus, et meeskonnad on juba lisaajaga leppinud, kuid viimastel minutitel Dundalk siiski aktiviseerus. Levadia mängumehe Marko Putincanini eksimuse järel jõudis pall lõpuks William Patchingule, kes teisel üleminutil palli ka väravasse saatis.

Dundalk kohtub kolmandas eelringis nüüd Hollandi klubi Vitessega.
Levadia vs Dundalk.
Seeria avakohtumine peeti eelmisel neljapäeval Iirimaal, matš lõppes 2:2 viigiga. Selles duellis lõi Levadia mõlemad väravad Bogdan Vaštšuk.

Eelmise nädala kohtumise järel on Levadia saanud mänguks rahulikult valmistuda, kuna karikamängu neil nädalavahetusel ei olnud. Dundalkil aga seda õnne ei olnud ning pühapäeval mängiti Iirimaa karikasarja avaringi kohtumine Treaty Unitediga. Dundalk võitis lõpuks Patrick McEleney 104. minuti tabamusest 1:0.

Kui eelmisel hooajal jõudis Dundalk Euroopa liiga alagrupiturniirile (sama kaugele jõuti ka hooajal 2016/17), siis tänavu ei ole päris sama hoogu näidatud ning koduses liigas hoitakse alles kuuendat positsiooni. Levadia on Eesti kõrgliigas samal ajal esikohal.

Levadia ja Dundalk on ka eurosarjas omavahel varasemalt kohtunud. Hooajal 2018/19 mängiti Euroopa liiga esimeses eelringis. Toona võitis Dundalk koduväljakul 2:1 ning Tallinnas jäädi peale 1:0.

Levadia ja Dundalki kohtumine algab kell 19.30. Delfi Sport toob kohtumise põnevamad hetked lugejateni otseblogi vahendusel.

***
Levadia ja Dundalki seeria võitja läheb kolmandas eelringis vastamisi Hollandi meeskonnaga Vitesse.