Ainsana on tuleva aasta osas uutest lepingutest teatanud Hyundai, kui meeskonnas jätkavad põhisõitjad Ott Tänak ja Thierry Neuville. Kes eestlase ja belglase kõrval uuel hooajal sõitma hakkab/hakkavad, pole veel teada. Toyota pole 2022. aastaks ühestki lepingust ametlikult teatanud, aga tõenäoliselt jätkavad põhisõitjatena Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans ning mingisuguse programmi teeb kaasa ka Sebastien Ogier.

Mis on seis aga M-Spordis? "Mõned valikud ikka on. Meie veel kiirustama ei hakka. Inimesed võivad üsna kergesti ära arvata, mitu kohta veel vaba on ning kes sõitjatest saadaval on," rääkis Millener WRC kodulehe vajendusel.

"Valetaksin, kui ütleksin, et me ei pea läbirääkimisi iga sõitjaga, kes veel saadaval on. Samas - olen seda ka varasemalt öelnud - meie kolm praegust sõitjat Gus Greensmith, Adrien Fourmaux ja Teemu Suninen on kõik hea potentsiaaliga," lisas britt. "Kui meie koosseis jääks samaks, poleks ma pettunud."

"Oleme näidanud, et suudame jätkuvalt olla konkurentsivõimelised. Me ei suru ehk 100% igal rallil võidu nimel, aga näitasime Safaril ja Horvaatias konkurentsi," meenutas Millener. Horvaatia rallil tõi Fourmaux viienda koha, Keenias oli Greensmith neljas.

"Kui järgmisest hooajast veel rääkida: kiiret pole, aga mõistagi tahaksime asjad paika saada pigem varem kui hiljem. Siis saavad sõitjad 2022. aasta autot rohkem testida ning uute regulatsioonidega paremini harjuda," lisas Millener.