RS:X klassis võistleval Puustal oli pühapäeval kavas kolm võistlussõitu. Esimeses sõidus teenis eestlanna 15. koha, kaotust sõidu võitnud Charline Piconile kogunes 2.56.

Teises sõidus Puusta parandas kohta, kerkides 12ndaks. Ta kaotas poolatarile Zofia Klepacka Nocetile 2.30. Päeva kolmandas ehk viimases sõidus teenis Puusta 16. koha, kaotades 2.56-ga hollandlannale Lilian de Geusile.

Üldarvestuses hoiab Puusta kolme sõidu järel 27 punktiga 15. kohta. Liider on kolme sõidu järel Picon kolme silmaga, talle järgnevad Noceti Klepacka (5 p) ja itaallanna Marta Maggetti (6 p). (Selgituseks võistlussüsteem: iga sportlane teenib iga sõiduga kohapunkte ehk see, mis kohal purjetaja lõpetab, nii palju punkte ta ka saab. Seega: mida vähem punkte, seda parem koht.)

Laser-klassis võistleval Rammol pidi pühapäeval kavas olema kaks sõitu, kuid teine jäeti keeruliste ilmaolude tõttu ära. Täpsemaks põhjuseks oli asjaolu, et tuul vaikis enne esimesse pöördemärki jõudmist ning mõistlik oli sõit katkestada. Ka esimese sõidu start raskete olude tõttu hilines.

Rammo alustas esimest sõitu tagasihoidlikult, olles esimeses kontrollpunktis 31. Ta jätkas aga tõusvas joones ning lõpetas sõidu juba 16. kohal. Kaotust prantslasele Jean Baptiste Bernazile kogunes 2.29. Bernazi järel sai teise koha soomlane Kaarle Tapper ja kolmanda norralane Hermann Tomasgaard.

Rammo ja Puusta jaoks jätkub võistlus homme. Purjetajate tänase ennustuse kohaselt on taifuun teisipäeval tulemas, aga mitte väga tugeva tuulega. Arvatakse, et taifuunipäevadel saab purjetamisvõistlust jätkuda