Pronksimatšis alistas Lehis 15:8 19-aastase venelanna Aizanat Murtazajeva. Olümpiadebüüdil medali võitnud Lehise esitustele elas mõistagi kaasa ka tema ema Hele Kulma. "Tunne on väga kihvt. Nutt ja naer käib segamini, nagu ikka," kirjeldas ülimalt rõõmus Kulma vahetult pärast pronksilahingut Delfile emotsioone.

Tütrega Kulma täna veel suhelnud polnud. "Me suhtlesime viimati eile. Täna ta pühendas end võistlusele, mis oli ka loogiline. Ma ei oodanud temalt (võistluse ajal ühtegi) kontakti ja ta väga õigesti tegi," rääkis eestlanna.

Kuidas perekond Lehise teekonnale kaasa elas? "Täna oli nii, et terve pere oli mööda maailma laiali. Õe, venna ja vanaemaga suhtlesin täna, eks sai juba hommikul esimesest matšist saadik vaadatud võistlust," rääkis Kulma. "Väga nauditav oli teda jälgida. Kindlasti vaatan kohtumised veel järele ka." Värske olümpiamedalisti pisipoeg Henri jälgis võistlust koos isa Harri Uutariga.

Kulma tunnistas, et võistluse eel ta tütrelt kohe medalit ei osanud oodata. "Olin juba debüüdiga väga rahul siis, kui ta kaheksa parema sekka jõudis. Kõik edasi oli lisaboonus," rääkis. "Kui aga pronksimatš tuli, siis oli muidugi juba tahtmine, et ta jõuaks poodiumile. Ta vehkis peaga ja tegi oma ära," rääkis rõõmsameelne ema.