Kontaveit alustas hästi ja tegi esimese murde avaseti kuuendas geimis, pääsedes ette 4:2. Eduseisust 5:2 ei saanud eestlanna aga enam ühtegi geimivõitu ja kaotas lõpuks seti 5:7. Seisul 5:4 oli tal kasutada veel ka üks settpall.

Teises setis püsis mäng tasakaalus 2:2-ni, siis pani kreeklanna suures palavuses oma paremuse maksma ja võitis teise seti 6:2.

Sakkari realiseeris kaheksast murdepallist neli, Kontaveit suutis neljast murdevõimalusest ära kasutada vaid ühe. Mäng kestis tund ja 33 minutit.

Mängu eel:

Avaringi loos Kontaveidile suurt hõlpu ei andnud: juba 64 parema seas tuleb tal vastamisi minna kreeklanna Maria Sakkariga (WTA 19.), kes on sel aastal näidanud head hoogu. Naiste omavaheliste matšide seis on 5:4 Sakkari kasuks.

Tänavu on Kontaveit ja Sakkari juba kohtunud kahel korral (Melbourne'is kõvakattel jäi peale Kontaveit, Madridis liival Sakkari).

Kontaveidi ja Sakkari kohtumine on kavas kolmanda väljaku teise kohtumisena (esimene kohtumine algab kell 5.00), mis tähendab, et eelduslikult võiks eestlanna kohtumine alguse saada 6.30-7.00 paiku.

Delfi toob mängu käigu lugejateni otseblogi vahendusel.