Hyundai rallimeeskond pidi Rally Estonial võidu loovutama Toyota sõitjale Kalle Rovanperäle, kuid Craig Breen ja Thierry Neuville suutsid hõivata ülejäänud poodiumikohad. Ott Tänak, kes võitis punktikatse, oli aga sunnitud rehvide purunemise tõttu reedel liidrikohalt katkestama.

"Päris tüütu on sama juttu korrata (rääkida probleemidest toim), aga õnneks saime vähemalt seekord poodiumile kaks autot ja punktikatselt hea skoori. Vähemalt ei kaotanud me tootjate sarjas enam juurde. Me peame seda teed jätkama, st arenema igas valdkonnas," sõnas Adamo, vahendab rallit.fi.

"Suur tänu Craigile (Breen) ja Paulile (Nagle) fantastilise teise koha eest. Elektririkke tõttu ei saanud Thierry (Neuville) viimasel hommikul enam tõusta, kuid ta näitas taas, milline võitleja ta on," lisas tiimijuht.

Tänakut kiitis Aadamo punktikatse võitmise eest. "Ott on taaskord näidanud, et tema tempo on uskumatu, kuid seda arvestades oli reedene rehvidest tingitud katkestamine veelgi tüütum. Nüüd pöörame pilgu Belgia MM-rallile ja luban, et teeme veelgi rohkem tööd," ütles Adamo.