Šveitsi väljaanne Tages-Anzeiger kirjutab, et kui algselt lisas maailma kergejõustikuliit Wilsoni USA-s joostud suurepärase aja edetabelisse - ta tõusis ameeriklase Trayvon Bromelli (9,77) järel teiseks -, siis nüüd on see sealt eemaldatud. Seega on alaliit vähemalt praeguseks jõudnud järeldusele, et Euroopa rekordaeg ei joostud määrustepäraselt. Samas olevat uurimine endiselt pooleli.

Tages-Anzeiger lisab, et Šveitsi kergejõustikutreener Laurent Meuwly on oma Twitteri kontol näidanud ekraanipilti, kust selgub, et Wilson on finišis hoopis ajaga 9,89.

Kergejõustikuringkondades hakati kohe pärast Wilsoni imejooksu kahtlema, kas see aeg saab õige olla, sest jamaikalane parandas oma tippmarki koguni 0,34 sekundi võrra. Spekuleeriti, et ajavõtt ei pruukinud olla korrektne ning väideti, et Georgia staadionil puudus stardi infosüsteem.

Wilson on ka ise endale pahanduse kaela toonud, sest Šveitsi ajaleht Tagesanzeiger avaldas selle nädala alguses video, kus Wilson treenib koos Raymond Stewartiga, kes kannab dopinguskandaali tõttu eluaegset tegutsemiskeeldu.

Hetkeseisuga jääb Euroopa rekordiks endiselt 9,86, mille on jooksnud nii Francis Obikwelu kui Jimmy Vicaut.