Portugali koondise kapten ja elav legend Ricardinho sõitis veel aasta tagasi Prantsusmaale, et kasvatada kohaliku saalijalgpalli populaarsust, aidata Asnières Villeneuve’il meistriks saada ja teha mürglit Meistrite liigas, ning toona tundus, et see romaan võib kesta pikalt. Vaimustuses olid nii prantslased kui ka fännid, kes kaotasid pea sellise kaliibriga staari saabumise tõttu, ning ka jalgpallur ise jagas pressile kiitvaid intervjuusid. Mõne aja möödudes oli lepingu allkirjastamise hetkel valitsenud entusiasm Ricardinho paraku maha jätnud: prantslaste osalus Meistrite liigas tühistati võrdlemisi kiiresti juhtkonna finantsmahhinatsioonide tõttu, portugallane ise oli aga märtsis saanud raske trauma ja taastub sellest siiani. Pole üllatav, et finantsprobleemide taustal ja sellele järgnenud klubi sundsuunamise tõttu teise Prantsuse divisjoni olid kõik klubi staarid sunnitud otsima uusi koostöövõimalusi. Portugali pressi andmetel naaseb Ricardinho koju, saanud kokkuleppele Bragaga. Märgitakse, et kuuekordne maailma parim mängija on pidanud iseseisvalt läbirääkimisi klubi presidendiga ja need on kulgenud kõige positiivsemal moel.

Kokkuvõttes on Braga ehk praeguse hooaegadevahelise perioodi põhiline uudiste tootja. Varem teatas Portugali klubi Fabio Cecilia ja Tiagu Britu üleminekust Benficast, samuti kahe brasiillase üleminekust, kes on mänginud Gruusia koondise eest: Elisandro Itaalia klubist Real San Giuseppe ning Thales Feitosa Portugali klubist Candoso. Lisaks nendele koosseisu täienemistele ühines Bragaga endine Inter Movistari kapten Pola, mis muudab Braga lõppkokkuvõttes üheks peamiseks hooaja favoriidiks nii kodusel kui ka rahvusvahelisel areenil.

Prantsuse Lille on nähtavasti Asnières Villeneuve’ilt tippklubi staatuse üle võtnud – Prantsuse asemeister on oma ridu korraga tugevdanud terve rea mängijatega Itaalia seeriast: Dudu (Eduardo Alano Farias) Acqua e Saponest ja André Fantecele Avellinost kirjutasid möödunud nädalal alla lepingutele klubiga Lille. Enne seda teatas Prantsuse klubi lepingute sõlmimisest kontinentidevahelise karika 2019 omaniku, brasiillase Velascoga ja Serbia koondise väravavahi Nemanja Momciloviciga.

Selge, et Prantsusmaal läheneval hooajal Lille’ile ilmselt konkurente ei teki, eurokarika kampaania eel toimuvad kindlasti järjekordsed ridade täiendamised. Peaasi et see ambitsioonikas projekt Asnière’is Villeneuve’i eeskujul ei lõhkeks.