Šveitsi ajaleht Tagesanzeiger avaldas video, kus Wilson treenib koos Raymond Stewartiga, kes kannab dopinguskandaali tõttu eluaegset tegutsemiskeeldu.

90 sekundi pikkuses videos, mis on praeguseks Instagramist eemaldatud, harjutab Wilson Stewarti näpunäidete järgi Las Vegases.

56-aastane Stewart jooksis esimese Jamaika sprinterina 100 meetrit alla kümne sekundiga 1989. aastal ja kaks aastat varem Roomas võitis ta samal alal maailmameistrivõistlustel hõbemedali. 2010. aastal karistas aga USA antidopinguorganisatsioon USADA Stewartit eluaegse treenerina tegutsemise keeluga, sest selgus, et ta oli oma hoolealuseid dopinguainetega varustanud.

30-aastane Wilson ütles ajakirjale Blick, et kohtus Stewartiga täiesti juhuslikult.

"Treenisin Las Vegases sel ajal, kui Stewart juhtus staadionil jalgpalli mängima. Minu treener küsis, kas ma tunnen teda. Vastasin, et ei tunne. Minu treener ütles siis, et ta on esimene jamaikalane, kes läbis 100 meetrit vähem kui kümne sekundiga, nii et võib-olla võiks tal olla mõned näpunäited," selgitas Wilson.

Sprinter lisas, et ei oleks skandaalse treeneriga koostööd teinud, kui oleks tema tausta teadnud. "Ma tegelikult ei treeninudki temaga. Minu treener küsis lihtsalt Stewartilt, kas ta võiks anda mõned näpunäited. Ta andis need kümne minuti jooksul," lausus Wilson.

Kuna Stewarti eluaegne keeld tähendab, et sanktsioonid ähvardavad ka kõiki koos temaga treeninud sportlasi, võib Wilson saada karistada.

See, kas Šveitsi sprinteri Euroopa rekord kinnitatakse, pole tegelikult üldse kindel, sest väidetavalt puudus Georgia staadionil stardi infosüsteem.