Blume`i sõnul oli see aasta täis ebameeldivaid kogemusi, mida ta ei osanud oodata.

"Inimesed hakkasid mind ära tundma. Mitmed kohtumised olid armsad ja inimestel oli palju head öelda. Kuid mõnikord kuulsin pealt, kuidas inimesed minust selja taga rääkisid," ütles Blume Taani ajakirjale Ud & Se.

Taanlanna tunnistas, et inimesed arutasid tihti tema välimuse ja keha üle. "See on üks põhjus, miks mul on bikiinide kandmine keeruline. Paljude arvates on neil õigus minu keha kommenteerida, kuna olen sportlane. Sageli on tunne, et nad unustavad, et ka mina olen inimene," kurtis 27-aastane ujuja.

Blume lisas, et leidis eriti pärast olümpiamänge oma sotsiaalmeedia kontodelt palju rõvedaid sõnumeid. Tema sõnul on suur osa talle saadetud sõnumitest kohatud ja seksuaalse alatooniga.

Lisaks rõvedatele kirjadele on Blume`i ka ebameeldivalt koheldud. Ta tõi näiteks 2017. aasta spordigala, kus ujuja valiti Taani aasta sportlaseks. Kohal olnud inimesed tundsid end tema sõnul liiga vabalt.

"Pildistamist soovis mitu inimest, mis oli okei. Kuid paljud käed rändasid minu seljal liiga madalale, nad ütlesid mulle kõrva ebasobivaid asju. See ületas tõesti piiri," meenutab Blume.

"Ma olen kinnine inimene ja ma pole eriti õnnelik, kui pean end liiga palju avama. Minu piire ületati lühikese aja jooksul nii mitu korda. See mõjutas mind väga ja seetõttu tõmbusin meediast eemale. Vältisin paljusid intervjuusid. Nüüd olen jõudnud punkti, kus olen vaikselt tagasiteel. Püüan lõõgastuda, kuigi võib-olla olen endiselt ebakindel," lisas taanlanna.

Sel nädalal algavatel Tokyo olümpiamängudel kaitseb Blume oma olümpiakulda 50 meetri vabaujumises.