15.-18. juulil toimunud Rally Estonial oli politsei Lõuna-Eestis turvalisust tagamas tavapärasest suuremate jõududega. PPA poolne rallioperatsioonijuht Andrus Reimaa tänab kõiki, kes varusid katsetele jõudmiseks piisavalt aega, pidasid kinni piirkiirusest ning kuulasid korraldajate ja politseinike suuniseid. „Tänu teile möödus ralli suuremate vahejuhtumiteta ning Lõuna-Eesti oli sel nädalavahetusel väga turvaline paik,“ ütles Reimaa.

Rally Estonia võistlejaid ühelt katselt teistele eskortinud Team Motohundi vabatahtlikud mootorratturid märkisid, et nägid neljal rallipäeval Lõuna-Eesti teedel üllatavalt head liikluskultuuri. Raino Verliin Motohundist märkis, et südantsoojendav oli kogeda, kui mõistvalt ja toetavalt autojuhid rallisõitjate ning –fännide võimalikult sujuvale liiklemisele kaasa aitasid.

„Vajadusel anti teed ja lasti eskordil viisakalt vahele reastuda. Ka järgiti üksmeelselt motohuntide juhiseid, kui ülesõitudel oli tarvis tavaliiklus ajutiselt peatada, et rallisõitjad graafikujärgselt järgmisele katsele turvaliselt edasi saata. Südamlik tänu Motohuntidel poolt kõigile liiklejatele, kes aitasid oma hea eeskujuga liiklusturvalisuse tagamisele õla alla panna,“ kiitis Verliin.