"Ääretu kurbusega saime teada, et meie seast on jäädavalt lahkunud võistkonna tugitala Sandra Reinvald. Puhka rahus, Sandra. Jääme sind igatsema ja mäletama... Meie kaastunne lähedastele," teatas Tartu Ülikooli korvpallinaiskond täna oma Facebooki leheküljel.

Oma kaastundeavalduse edastas ka korvpalliliit: "Eesti Korvpalliliit avaldab sügavat kaastunnet kõigile Sandra lähedastele ning ühineb leinas kogu Eesti korvpalliringkonnaga. Ka Eesti naiste koondise ringi välja jõudnud Sandra Reinvald sirgus korvpalluriks Tartu Kalevi noortesüsteemist ja jäi kõrgliigasse tõustes truuks kodulinna naiskonnale. Puhka rahus, Sandra."

Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi juht Gert Prants ütles Delfile, et Reinvald hukkus, kui jäi Tartus rongi alla. Traagiline õnnetus juhtus üleeile hommikul, kui Reinvald ületas Roopa tänaval jalgrattaga sõites raudteed.

Rongijuht ütles politseile, et andis vilet, ent mingil põhjusel jäi naisel rong märkamata. Noore korvpalluri vigastused olid nii rasked, et ta suri sündmuskohal.

Delfi avaldab Sandra Reinvaldi lähedastele kaastunnet.
Jaga
Kommentaarid