Möödunud suvel tuli Tarva pakkumine Saksa jaoks küll üllatusena, kuid tänavu lootis mees juba kindlalt Tarva pakkumise peale.

"Eks ma ootasin ikka ja kindlasti tahtsin nendega edasi minna," kinnitas Kaido Saks. Saks lisas, et sarnaselt Lindmetsaga jäi temalgi hooaja lõpp natuke kripeldama.

Korvpallimänguga meistriliiga tasemel lõpparve tegemisest Saks liiga palju ette veel ei mõtle. "Kui Renato ütles, et tuleb veel üheks hooajaks, siis mina ei hakka siin punkti panemisest veel rääkima. Ei tea. Vaatame, kuidas siin läheb, aga korvpall meeldib mulle endiselt ja samamoodi on väga meeldiv Tarvas valitsev positiivne õhkkond – ühesõnaga väga hea koht," kõneles 35-aastane pallur.

Tarva uus peatreener Martin Müürsepp sõnas sotsiaalmeedida vahendusel, et Kaido Saksast on meeskonnale kindlasti palju kasu.

"Kaido on hea käega poiss ja kindlasti on tal lõbusam koos Renato Lindmetsaga pealinnast Rakveresse treeningutele ning mängudele sõita. Ega see kerge ei ole. Arvan, et leiame talle tema rolli," rääkis Müürsepp.