Vägevad isiklikud rekordid sündisid kõrgushüppes (1.75, varem oli 1.66) ja 200 m sprindis (24,75), tõkkesprindis läks kirja aeg 14,61 ja kuulitõukes 10.65. Isikliku rekordi (5515) graafikut edestab ta juba 121 punktiga.

„Mul oli võistluse eel nii suur närv ja ebakindlus sees, ma ei suutnud isegi mõelda, mis tänane päev toob, kuidas läheb. Ausalt öeldes ei saanud hästi magada, ärkasin öösel paar korda üles ja vaatasin: kas saan juba soojendust tegema minna? Aga tol hetkel oli kell alles viis,” rääkis Enok eduka avapäeva järel. „Samas olin väga positiivselt meelestatud. Valmistusin vaimselt väga pingsalt.”

Kus jäi varu? „Kindlasti jäi varu tõkkejooksus ja kuulitõukes. Nädal tagasi jooksin tõkkeid 14,4. Kuna kuumus on Eestis midagi ainulaadset ja on võtnud mul kaalu alla, siis seda jõudu ja powerit mul ei ole. Kergem on olla, isu ei ole, palav. Surusin endale niimoodi seda toitu sisse, et võistlusteks hoida kaalunumbrit. Võib-olla just selle pärast tuli jälle kõrgushüpe hästi välja, et kergust oli palju sees. Samas jõudu oli näha 200 meetris, et ilmselt ikka kokkuvõtmise asi.”

Kõrgushüppes püstitas ta kolm rekordit: 1.69, 1.72 ja 1.75. Tegu on kalli punktialaga, sellega pani ta vundamendi heale lõpptulemusele. „Olin kõrgushüppes sisendanud, et kui kordan tulemust 1.66, siis olen väga rahul. Kui kordasin oma isiklikku Rakveres, siis oli mul nii suur pingelangus. Ma ei suutnud sellega toime tulla ja järgmised katsed ei õnnestunud. Siin oli mul see kogemus all ja oskasin toime tulla, surusin emotsioonid alla.”