Paide võitles, mis ta võitles, kuid 2:0 on tõsiasi. Seda näitavad ka löökide arvud väravale, Paide meeskond tegi neid neli ja Slask suisa 21. Kahe kohtumise järel jäi tulemus 4:1 Wroclawi Slask kasuks ehk Paide jaoks on konverentsiliiga läbi.

St Joseph's asus 19. minutil Juan Pena väravast juhtima. Teisel poolajal, täpsemalt 64. minutil, õnnestus aga Levadial skoor viigistada, kui kauni kauglöögi pani sisse Zakaria Beglarišvili. Mängu lõpuni püsis skoor sama, mis tähendab, et kahe mängu kokkuvõttes jäi tulemus 4:2 Levadia kasuks.

See tähendab ühtlasi, et Levadia on edasi ja saab jätkata Konverentsiliiga järgmises voorus.

Levadia ja St Joseph'si kohtumise statistika

ENNE MÄNGU:

Oluliselt lihtsam on Levadial, kes alustab võõrsil kell 19.30 mängu Gibraltari klubi St Joseph'si vastu. Tallinnas peetud esimese kohtumise võitis 3:1 Levadia.

Eelmises mängus punase kaardi saanud Levadia kapten Brent Lepistu peab tänase matši vahele jätma, endiselt kannab võistluskeeldu Bogdan Vaštšuk. Kui Levadia edasi pääseb, saavad mõlemad järgmises ringis kaasa teha.

Paide kaotas Poola klubi Wroclawi Slaski vastu Pärnus peetud esimese mängu 1:2. Võistkonna värskeim ja nimekaim täiendus Ragnar Klavan ei pruugi täna väsimuse tõttu kaasa teha, ütles Paide peatreener Vjatšeslav Zahovaiko portaalile Soccernet.ee.

Slask - Paide mäng algab Wroclawis Eesti aja järgi kell 22.

Sellest hooajast kaotas UEFA võõrsil väravate reegli. Kui seis on kahe mängu järel viigis, peetakse 30 minutiline lisaaeg, vajadusel selgitatakse võitja penaltitega.