Telekanalid ETV, ETV2 ja ETV+ ning ERR.ee portaal tõid kuu aja jooksul kaasaelajateni 51 mängu ja rohkem kui 150 tundi otsepilti, mängudele lisaks jalgpallistuudio ning mängueelsed ja -järgsed analüüsid.

Vähemalt 15 minutit vaatas ERR-i telekanalite vahendusel jalgpalli ülekandeid 637 tuhat inimest (allikas: Kantar Emor). Neile lisanduvad kümned tuhanded suurturniirile kaasaelajad, kes jälgisid otseülekandeid ERR-i veebikanalites ning suurtelt ekraanidelt avalikes kohtades.

Jalgpalli EM-i vaadatuimaks mänguks kujunes pühapäevane Itaalia ja Inglismaa finaal, mida tipphetkel jälgis ETV vahendusel 212 tuhat vaatajat. Koos ETV+ vaatajate ja veebikülastajatega elas finaalmängule kaasa üle veerand miljoni inimese.

EM finaalturniiri vaadatavuselt järgmised mängud olid Inglismaa-Taani ja Itaalia-Hispaania poolfinaalid. Alagrupimängudest tõi enim vaatajaid teleri ette Prantsusmaa-Saksamaa, Hollandi-Ukraina ja Hispaania-Rootsi mängud. ETV+ vaatajaid köitis enim Venemaa-Taani vastasseis, mida ülekande vältel vaatas keskmiselt 50 tuhat vaatajat.