Taas läks käiku kurikuulus reegel, et viimasesse vooru pääseb vaid kolm esimest. Seal Vetter põrutaski 85.25, enne oli tal kirjas vaid 82.13.

Head maitset sakslasele võistlusest suhu ei jäänud, sotsiaalmeedias tegi ta tänapäeva tippspordi kohta ikka väga tavatult teravat kriitikat. „Milline sitt võistlus...” resümeeris Vetter. „Ma pole see, kes tavaliselt otsiks vabandusi, kuid olen tõesti pettunud tänastes tingimustes ja võistluse organiseerimises.”

Tema arvates oli hoojooksu rada äärmiselt ohtlik. „Asi algas superlibeda rajaga, ilmselt korraldajaid ei huvitanud suurenenud vigastusoht, sellele järgnes naeruväärselt pikk paus enne viimast viset, mis oli tehtud üksnes selleks, et olla meele järgi teleülekandele,” kirjeldas Vetter.

Ta pöördus Teemantliiga korraldajate poole ja soovitas end kokku võtta – sportlastelt oodatakse erakordseid resultaate, kuid korralikke tingimusi pakkuda ei suudeta. „Vähemalt ma võitsin. Ehk võiks auhinnaraha investeerida paremasse rajakattesse. Vaid sobiva raja puhul võtan kaalumisele, kas tulla tagasi või mitte,” põrutas Vetter.