27-aastane ja 208 cm pikkune Nurger sai oma debüüthooajal VTB Ühisliigas 22 kohtumisega kirja keskmiselt 18,1 minutit, 7,2 punkti ja 3,7 lauapalli, tabades väljakult kahepunktiviskeid 67,4-protsendiliselt. Nurgeri parimaks punktisummaks Ühisliigas jäi 14 silma hooaja viimases matšis Krasnojarski Jenissei vastu ning jaanuari lõpus poolakate Zielona Gora vastu tegi ta 10 lauapalliga parima esituse lauavõitluses, vahendas Kalev/Cramo koduleht.

Eriti tasub Nurgeri puhul märkimist, et keskmisest paremad esitused tegi ta Vana Maailma ühe parema klubi Moskva CSKA vastu. Ajalukku minevas 107:102 võidumängus veebruari alguses viskas ta 9 punkti, kuid sooritas just otsustavatel momentidel olulise pealtpaneku ja tabas väga tähtsaid vabaviskeid. Märtsi teisel poolel peetud kordusmängus veetis Nurger platsil oma hooaja kõrgeimad 29,1 minutit ning tõi 8 punkti ja 8 lauapalli.

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas kogus Nurger võidukal hooajal 24 mänguga keskmiselt 18,6 minutit, 9,3 punkti ja 5,8 lauapalli. Hooaja kulminatsiooniks olnud eestikatel eestlasest tsentri roll tõusis veelgi, kui 7 kohtumisega jäi talle kirja keskmiselt 23 minutit, 12,4 punkti ja 5 lauapalli.

Nurger on teine mängija, kellel on Cramoga uueks hooajaks leping olemas. Lisaks talle jätkab klubis ka Tanel Kurbas. Ühtlasi jätkab peatreenerina lätlane Roberts Štelmahers, keda abistavad kaasmaalane Akselis Vairogs ja Indrek Reinbok.