Flora pääses kohtumist juhtima 25. minutil, kui võrku sahistas Sergei Zenjov. Resultatiivse söödu sai kirja Rauno Sappinen. Kaheksa minutit hiljem viis Sappinen Flora juba kahe väravaga juhtima. Kohtumise lõppseisu vormistas 87. minutil Sten Reinkort, kes kümmekond minutit varem Sappineni asemel vahetusest sekkus. Reinkort tegi ühtlasi täna euromängude debüüdi.

Avakohtumisest oli Floral all 2:0 võit ehk kahe mängu kokkuvõttes jäi Eesti meisterklubi peale 5:0. Florat ootab Meistrite liiga teises eelringis kas Norra meister Bodö/Glimt või Poola tšempion Varssavi Legia. Avamängu võitis Poola klubi 3:2.

Tänase mängu statistika:

.

ENNE MÄNGU:

Möödunud teisipäeval A. Le Coq Arenal toimunud avakohtumise võitis Flora 2:0. Mõlemad väravad lõi Rauno Sappinen.

Flora loots Jürgen Henn kinnitas mängueelsel pressikonverentsil, et seisu nad hoidma ei soovi minna. "Peame võtma nii, et kõik algab nullist. Me ei tohi mõelda edule, peame mängima oma mängu. Kui vähegi võimalik, siis proovime hoida sama joont, mida Tallinnas," rääkis Henn. "Proovime kohaneda nii olude kui ka vastasega. Euromängudes ei tunne vastast ja tingimusi nii hästi. Ohukohtadeks tuleb valmis olla."

Kui Flora mängijaid saadab täna edu, jõuavad nad klubi ajaloos esmakordselt Meistrite Liigas teise eelringi. Flora ja Hiberniansi duelli võitjat ootab Meistrite liiga teises eelringis Norra meister Bodö/Glimt või Poola tšempion Varssavi Legia. Avamängu võitis Poola klubi 3:2.

Kaotaja langeb Konverentsiliigasse, kus teises eelringis tuleb vastamisi minna San Marino meistri Folgorega.