Keenia MM-etapi järel on Ogier'l MM-sarja üldliidrina koos 133 punkti. Kolmandal kohal paiknev Neuville kaotab prantslasele 56 punktiga. Kahe mehe vahele mahub ka Ogier' tiimikaaslane Evans, kel koos 99 silma.

"Kui vaadata üldpilti, siis viimane nädalavahetus (Keenia MM-ralli) oli MM-sarjas üks valus hetk," rääkis belglane DirtFishile. "Ma ei ütleks, et see oli pöördepunkt, aga nüüd on hoopis keerulisem vastu saada, sest Toyotal on teatud edu. Nad saavad olukorda kontrollida ja võivad aktsepteerida ka teisel ja kolmandal kohal lõpetamist. Kui nad näevad, et oleme väga tugevad, siis nad saavad proovida teisel-kolmandal või kolmandal-neljandal kohal lõpetamist."

Neuville'i sõnul peab ta hakkama rohkem riskima, sest ei saa enam Toyota meestest tagapool lõpetada. "Kui tahame hoida elus võimalust võidelda tiitli nimel, siis tuleb rallidel eespool lõpetada," tõdes belglane. "Tuleb riskida kas kõige kaotamise või võiduga, sest kui lõpetad (Toyotast) tagapool, muutuvad võimalused üha väiksemaks."

"See võib olla keeruline, aga ma hakkan nüüd riskima, et hoida võimalusi elus. See on ainus, mida saan teha. Kas püüan võita? Teeme seda iga kord," lisas ta.

Meeskondlikus arvestuses on Toyotal koos 273 silma. Hyundai kontol on 214 ja M-Spordil 109 punkti.

Autoralli MM-sarja hooaeg jätkub sel nädalal toimuva Rally Estoniaga.