"Terve nädala olin Prantsusmaal testimas. Neljapäeval oli kukkumine, käelaba sees on luumurd. Luu on paigast nihkunud, vaja on operatsiooni," rääkis Leok Eesti Mootorattaspordi Föderatsiooni (EMF) Youtube'i kanalil ilmunud videos. "Sõitsin tsikliga ja kukkusin. Ei oska täpselt kirjutada, kuidagi lõi käest ära niimoodi ja oli suur kukkumine. Õnneks läks ainult niimoodi, et käsi on katki. Terve nädala testisin Dakari tsikleid ja viimase päeva viimasel sessioonil juhtus nii, et suutsin ikkagi pikali panna."

Kas tsiklite testimine tähendab, et Leoki karjääris puhuvad uued tuuled? "Ei oska öelda, ei ole veel niimoodi midagi mõelnud. Käin testin ja sõidan tsiklitega, millega on mul võimalik sõita," rääkis Leok.

Kui pikk vigastuspaus võib ees oodata? "Jään vastuse võlgu. Kui ainult luu katki on, ei tohiks väga kaua minna," rääkis Leok, keda nädala alguses ootab ees operatsioon.

Kuigi Leok tõmbas mullu MM-karjäärile joone alla, pole ta võistlemist veel lõpetanud. Ta on tänavusel hooajal löönud kaasa Eesti meistrivõistlustel, kuid ka välismaal. Näiteks märtsis osales Leok ka Itaalias kohalike meistrivõistluste etapil. MX1 klassi tugevas konkurentsis teenis ta Saapamaal viienda koha.