Inglismaa väljaannete esikaaned olid täna hommikul eranditeta EM-i finaali teemalised. Enamus pealkirjad süstivad rahvasse lootust, et pikk ootus on läbi ning õhtul saab terve riik võitu tähistada.

The Telegraph'i esikaanel ilmus lühikene tsitaat kuninganna Elizabeth II kirjast Inglismaa peatreenerile Gareth Southgate'ile. "Ma loodan, et ajalugu ei mäleta ainult teie võitu, vaid ka hingestatust, pühendumust ja uhkust, millega te selle saavutasite," ütles kuninganna kirjas.

Mirror'i esikaanel on kujutatud koondise suured staarid Harry Kane, Raheem Sterling, Harry Maguire, Jordan Pickford ja Bukayo Saka pealkirjaga "We Kane be heroes", mille all on mõeldud, et "Me saame olla kangelased".

Õli valavad tulle ka erinevad kuulsused, kes võidu olulisust meelde tuletavad. Inglismaa üks tuntumaid ajakirjanikke Piers Morgan postitas oma Twitteri kontole, et ainuüksi finaali jõudmisest on vähe, sest sporti mängitakse võidu mitte rahva uhkeks tegemise peale.

Koondise peatreener Southgate on siiani suutnud tiimi pinge eest hästi hoida öeldes, et see motiveerib neid paremini mängima. "Treener on tekitanud meeskonnas tohutu ühtsuse ja rahu," ütles keskkaitsja John Stones meediale.

Suur finaal on algab täna kell 22:00.