McGregor alustas vabavõitlusõhtu UFC 264 peamatšis aktiivsemalt ja tuli kohe kõrgete ja madalate jalalöökidega enda stiili peale suruma. Poirier kosus kiiresti ja vastas oma trumpidega.

Peagi läks heitlus ka põrandale ning McGregor sai Poirieri kaela hästi haardesse. Kui vahepeal tundus, et McGregor suudabki kägistusvõttega oma paremuse maksma panna, siis Poirier võitles end haardest vabaks ning sellele järgnesid vastastikkused küünarnukilöögid.

Avaraundi lõpus jätkati püstivõitlusega ning viimastel sekunditel läks McGregor lööki sooritama, kuid tagasi astudes murdis ta jalaluu vasaku hüppeliigese lähistelt.

Kohtunik kuulutas seejärel Poirieri võitjaks tehnilise nokaudiga (arst katkestas matši). McGregor oli kaotuse järel püha viha täis ning teatas, et tema võitlused Poirieriga pole veel võidelnud. McGregori sõnul võiks järgmine matš aset leida kasvõi tänaval.

Poirier rääkis matšijärgses intervjuus, et McGregori jalg tegi krõksu juba matši alguses. Poirier tõdes, et ilmselt oli iirlase jalas juba enne murdumist mõra sees.

„Ma kannatan igasuguse jama ära, kuid tema lubas mind ära tappa. Sellist jama ei saa rääkida. Karma sai ta nüüd kätte. Las ta läheb nüüd koju oma ilusa perekonna juurde,” sõnas Poirier võidu järel. „Tal oli paar head tabamust. Maasvõitluse osa oli aga lihtne. Ta ajas aga oma sõrmed minu kinnaste sisse. Protesteerisin selle vastu. See kutt on tõelina s**akott,” teatas Poirier.

Poirier on kergkaalus esimene väljakutsuja ehk järgmisena saab ta õiguse pidada tiitlimatši Charles Oliveiraga.

McGregori edasine tulevik on kindlasti küsimärgi all. Räägitud on, et ta võiks kolmandat korda kohtuda Nate Diazega. Praegu tuleb tal võtta aga pikk vigastuspaus.