Veerandfinaalis karmi vigastuse saanud itaallane on nüüdseks käinud ka operatsiooni, mis tehti talle Soomes Turus. Football Italia teatel ootab Spinazzolat ees vähemalt 7-8 kuu pikkune vigastuspaus.

"Olen praegu oma pere, abikaasa ja lastega koos. Püüan keskenduda headele asjadele elus," rääkis vigastusest taastuv Spinazzola. Itaallane tõdes finaali eel, et kõrvalt Itaaliale kaasa elada on hoopis raskem kui platsil olla. "Olen praegu emotsinaalsem kui siis, kui sai teistega koos mänguks valmistuda. Tunnetan siin pinget rohkem."

Spinazzola lubas, et pühapäevaseks finaaliks Inglismaa vastu on ta Wembleyl kohal, et meeskonnakaaslastele tribüünilt kaasa elada. Mida arvab itaallane kodumaa võimalustest finaalis? "Üsna 50-50 on seis. Inglismaal on sellised noored ja fenomenaalsed mängijad nagu Marcus Rashford, Jadon Sancho ja Phil Foden pingil. See näitab, kui tugev tiim neil on. Tuleb raske mäng, aga meil on hea meeskond ja usun, et suudame võita."

28-aastane AS Roma mängija sai EM-il nelja mänguga kirja kaks väravasöötu. Lisaks valiti ta kahes kohtumises mängu parimaks jalgpalluriks.