56-aastane liitus Hawksiga mullu novembris Lloyd Pierce'i abitreenerina. Pierce sai tänavu märtsis aga kinga ning tema asemel nimetati ajutiseks peatreeneriks McMillan. Nüüdsest on McMillan ametlikult klubi uus peatreener.

Peatreeneri vahetamise hetkel oli Hawksi saldoks põhiturniiril 14 võitu ja 20 kaotust. McMillan alustas ametis kaheksa järjestikuse võiduga. Põhiturniiri lõpetas Atlanta klubi 41 võidu ja 31 kaotusega, mis andis idakonverentsis viienda koha. Play-offis jõudis Hawks teist korda klubi ajaloos idakonverentsi finaali, kus nad pidid sedapuhku vanduma Milwaukee Bucksile alla mängudega 2:4.

"Mul on väga vedanud, et saan seda erilist meeskonda tulevikus edasi juhendada," sõnas Hawksiga nelja-aastase lepingu sõlminud McMillan pressiteate vahendusel. "Usun, et lõppenud hooaeg oli kõigest algus sellest, mida suudame saavutada, kui jääme pühendunult kokku."

"Nate'i uskumatu töö tegi otsuse lihtsaks," lisas klubi president ja tegevjuht Travis Schlenk. "Saime näha, kui andekas taktik, motivaator ja liider ta on. Ta teenis mängijatelt austuse ja usalduse, mille tõttu oli temaga lepingu sõlmimine meie peamine prioriteet."