Hyundai homologeeris uue jõuallika ära 1. juuliks. Tiimipealiku Andrea Adamo sõnul peaks Hyundai i20 Coupe WRC masin olema nüüd veel kiirem. "See on kiirem kui eelmisel aastal. Meil on värskelt homologeeritud osad (mootoril) ja olen kindel, et minu inimesed tegid neid hästi," rääkis itaallane DirtFishi vahendusel. "Need ei puuduta kuidagi vastupidavust, ainus eesmärk oli auto kiiremaks saada. Olen kindel, et see meil ka õnnestus."

Adamo sõnul on uus jõuallikas osaliselt sama kui mootor, mida Hyundai järgmisel hooajal MM-sarjas kasutusele võtma hakkab. Hyundai konkurendid Toyota ja M-Sport võtsid uue jõuallika kasutusele juba varem. "Mõned uued osad on mootoril. Ütleksin, et see mootor on osaliselt sama võrreldes sellega, mida uuel aastal kasutama hakkame," rääkis ta.

DirtFish uuris Adamolt mõistagi, missugused erinevused vana ja uue mootori vahel on. "Kui teed midagi uut, siis püüad sellest maksimumi võtta. Eesmärk on auto sel aastal veel kiiremaks saada," ei soovinud Adamo detailidesse laskuda.

Rally Estonia peetakse 15. - 18. juulini.