Olümpiamängudel pole Curry karjääri jooksul kordagi osalenud, küll aga aitas ta USA 2010. ja 2014. aastal maailmameistriks. Mõistagi kutsuti Curry ka Tokyo olümpiale lendavasse koondisesse, aga mängujuht otsustas sellest siiski loobuda.

"See oli raske otsus," rääkis 33-aastane Curry ESPN-ile, tuues ühe põhjusena välja NBA hooaja tiheda mängugraafiku. "Pean vaatama, mis punktis oma karjääriga olen. Hindan kahe hooaja vahelist pausi. Treenin nüüd taas platsil, aga kui läheksin mängima, siis võib kõike juhtuda. Austan igat meest, kes läheb sinna. Soovin neile edu ja loodan, et nad võidavad kulla."

"Ma võtsin kõike arvesse. Jälgisin, kuidas end füüsiliselt ja vaimselt tunnen ja kuidas NBA-s läks. Mul ei olnud üht kindlat põhjust. Päeva lõpuks oli küsimus selles, kas tahan mängida või mitte. Vastus oli "ei"," lisas ta.

Curry veedab suve parasjagu Tahoe järve ääres, kus toimuvad USA meistrivõistlused golfis. "See (olümpia) poleks olnud minu jaoks õige. Olen oma otsuses kindel, ma ei kahetse midagi. Praegu mängin golfi ja naudin perega koos aega. See on isiklik soov," jätkas Curry.

Kuigi Curry otsustas olümpiast loobuda, siis USA koondisel Tokyos tähtedest puudust ei tule. Olümpial hakkavad kulda USA särgis jahtima Bam Adebayo (Miami Heat), Bradley Beal (Washington Wizards), Devin Booker (Phoenix Suns), Durant, Jerami Grant (Detroit Pistons), Draymond Green (Golden State Warriors), Jrue Holiday (Milwaukee Bucks), Zach LaVine (Chicago Bulls), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Kevin Love (Cleveland Cavaliers), Khris Middleton (Milwaukee Bucks) ja Jayson Tatum (Boston Celtics).