Rakvere Tarvas sõlmis reedel lepingu mängujuht Sten Saaremäeliga, kellest sai esimene oodatud pusletükk virulaste tiimi nimekirjas, kirjutas klubi sotsiaalmeedias.

Läinud hooajal samasse meeskonda kuulunud treener Vaido Rego kasvandik alustab oma seitsmendat meistriliiga hooaega. Debüüdi tegi ta samuti aastate eest Rakvere Tarva rivistuses.
"Kodulinnas on tore edasi mängida ja ootan huviga uut hooaega," lausus 22-aastane mängujuht. Saaremäel märkis, et kuigi vastse peatreeneriga ei ole ta jõudnud veel põhjalikumalt vestelda, on ta positiivselt meelestatud ning ihkab anda endast loomulikult parima.

Tõsisele spordimehele kohaselt on Sten Saaremäel viinud end juba tasapisi treeningute lainele, et ühiste harjutuskordade alates olla heas toonuses.

"Mul on väga hea meel selle üle, et Sten meeskonnas jätkab. Ta on tõsise suhtumisega ja parimad aastad ootavad teda kindlasti veel ees," tõdes peatreener Martin Müürsepp. Lootsi sõnul saab ta korraliku töövõimega pallurit kasutada mitte üksne mängujuhi, vaid samuti viskava tagamängija positsioonil.