Peale improviseeritud stuudiot saavad sõna reedel meesüksikmängus üheksandat korda Eesti meistriks kroonitud Vladimir Ivanov ning teist aastat järjest samale mehele kaotanud Kenneth Raisma, seekord skooriga 4:6, 6:4, 6:7 (4), 4:6. Samuti kuuleb intervjuud neljapäeval kolmandat korda Eesti meistriks tulnud Maria Lota Kauliga, kes alistas 6:4, 6:3 tiitlikaitsja Elena Malõgina.

Milles peitub Ivanovi fenomen, et keegi teda neljandat aastat järjest kukutada ei suutnud? Kui lähedal Raisma sellele tänavu oli? Kui suure tõuke võis Malõgina kui Eesti hetke kindla kolmanda reketi alistamine anda Kaulile? Neile küsimustele prooviti vastata nii Herne tänava välikohviku laua taga kui ka asjaosaliste endi poolt.

Lõpetuseks teeme ka omad ennustused Wimbledoni finaalide kohta, kus kohtuvad laupäeval Ashleigh Barty ja Karolina Pliškova ning Matteo Berrettini ja Novak Djokovic.

Saate meiliaadress on tennis@delfi.ee. Kõik Delfi Tasku podcastid on leitavad ka Soundcloudis, Apple'i ja Google'i podcasti rakendustes, iTunes'is, Spotifys ja mujal.

Head kuulamist!
1x
00:00