"Me oleme klubi ehitamist võtnud samm-sammult, et kõik toimuks loogilist radapidi. Me teeme otsuse enda valmisoleku järgi. Julgen öelda, et nüüd sattusid tegurid kokku: meie klubi areng ja ka sportlik tulemus," selgitas KK Viimsi tegevjuht Tanel Einaste otsuse tagamaid. "Usun, et korvpallikogund oleks meid aktspeteerinud ka esiliiga võiduta, seda tänu sellele tööle, mida oleme teinud: meil on rahvas saalis, kogukond, suur noormängijate arv."

Einaste rõhutas, et korvpalli meistriliigaga liitumine ei tähenda nende jaoks üheaastast projekti. "Oleme otsuse teinud teadlikult. Meil on omad eesmärgid komplekteerimise osas. Kui need asjaolud on selged, saame seada sportlikke eesmärke. Me pole tulnud siia lihtsalt osalema ja kindlasti me pole tulnud üheks aastaks kalastama," rääkis tegevjuht. "Kui ikkagi meistriliigasse tulla, siis tahame võistkonda arendada. Seda ei tehta ühe aastaga."

Vaata videost, kuidas Einaste võrdles eelarvete vahet esi- ja meistriliigas mängides ning mis nägu meeskond hakkab tuleval hooajal olema!