Poola tippklubi ultrafännid kogunesid mängu vaatama staadioni aia taha, kust kostus lisaks tavapärastele ergutuslauludele ka hüüdeid Euroopa jalgpalliliidu UEFA suunas, mille reeglid hetkel külalismeeskonna toetajaid tribüünile ei luba. "F*ck, f*ck, UEFA!" oli üks neist sõnumitest, mis alaliidule edastati.

Slaski klubi esindaja selgitas peale mängu pressikonverentsil, et otsuse Eesti kodaniku kaodu poolakatele ostetud piletid tühistada tegi võõrustav meeskond ehk Paide linnameeskond ning selle otsuse kiitis heaks ka UEFA delegaat.
Politseinike ja turvameeste tagant paistavad Slaski toetajad, keda tabas väravas halb üllatus - nende piletid olid tühistatud.

"Meie ei saanud seda olukorda kuidagi mõjutada. Täname kodumeeskonda, kes otsustas meie fännidele organiseerida eritsooni, kust nad said mängu vaadata. Ühtlasi oleme väga tänulikud meie poolehoidjatele nende koostöö eest," ütles klubi esindaja, tänades Poolast Pärnusse reisinud fänne sisuliselt selle eest, et nad oma pahameelest hoolimata mingeid vahejuhtumeid ei korraldanud.

Slaski fännid ootasid veel pikalt peale mängu Rannastaadioni värava taga, et soojalt tervitada ka oma meeskonda, mis võttis Paide üle 2:1 võidu. Võidutabamus sündis 89. minuti nurgalöögist.

Vaata Slaski fännide skandeerimist siit!