Taani koondise väravavahil Kasper Schmeichelil õnnestus küll lisaajal antud karistuslöök tõrjuda, kuid jätkuolukorras põrkas pall tagasi vastu Harry Kane´i jalga ning ründaja lõi kindlalt palli võrku. Inglismaa läks seejärel 2:1 juhtima ning mängu võitmiseks sellest piisas.

Kohtumise järgselt avaldas Taani peatreener Kasper Hjulmand aga pettumust, öeldes, et kohtuniku Danny Makkieli poolt antud penalti tuli ebaõiglasest ja teeseldud olukorrast. "See oli penalti, mis poleks pidanud olema penalti," sõnas nördinud peatreener Hjulmand.

Pärast kohtumise lõppu on hakanud meedias levima ka kuvatõmmised sellest, kuidas vahetult enne vea andmist oli väljaku peal teine pall, mille tõttu oleks fännide hinnangul pidanud peakohtunik mängu peatama.

Ka selle olukorra pärast oli Hjulmand pettunud. "Kohtunik ei saa lihtsalt mööduda pallist, millel on mängule nii suur mõju," ütles treener. Kaotada sellise ebaõnne ja valede otsuste tõttu mõjub Hjulmandi hinnangul pettumust valmistavalt ja kibedalt, sest Taani koondise mängijad on sellel turniiril andnud endast kõik.

"Meil on hea tiim ja me kindlasti suudame veel midagi suurepärast saavutada," sõnab lootusrikkalt peatreener Hjulmand.