Vägeva spurdi tegid juba turniiri avamängus Riigikogu liikmed Michal ja Karilaid, kes alistasid ajakirjanike duo Gunnar Leheste ja Ivar Jurtšenko geimidega 7:1. Tegu oli ka kogu turniiri kõige ühepoolseima matšiga. Autor võib isiklikust kogemusest kinnitada, et kõige raskem oli tõrjuda just Keskerakonna aseesimehe vindiga ja vaid väga madalale üles põrkavat servi.

Reeglite järgi mängiti 20 minutit paarismängu ajatennist ning turniiritabelisse läksid kirja geimivõidud. Kokku kogusid poliitikud 28 geimivõitu.

Vaid kahe geimiga jäid poliitikutele alla Eesti Tennise Liidu ametnikud ja toetajad koosseisus peasekretär Allar Hint, Silver Rits, Reet Hääl ja Raivo Hermlin. 19 geimi kogusid kolmandaks tulnud Olümpiasangarite võistkond (Indrek Sei, Allar Levandi, Ago Markvardt, Mart Poom).

Neljas koht kuulus võistkonnale nimega "Oma ala tipud", kuhu kuulusid Indrek Sepp, Margus Viigimaa, Sven Troost ja Kairi Vilderson, kes kogusid 18 geimivõitu.

Viimast kohta suutsid vältida lauljad ja näitlejad Bert Pringi, Andres Peets, Tom Olaf Urb alias Reket ja Marek Demjanov (14 geimi).

Viimasest kohast polnud pääsu ajakirjanikel, kuhu lisaks juba nimetatutele kuulusid veel Donatas Narmont ja Maxim Tuul (11 geimi).

Kõik tulemused: