„Kodus pidime end enesekindlalt tundma. 2:0 on hea tulemus. Võidu võti oligi kiiresti ja kvaliteetselt palli liigutada,” rääkis kohtumise järel toimunud pressikonverentsil Flora keskkaitsja Märten Kuusk. „Märksõnaks oli ruumi ära kasutamine.”

Kui koduväljakul teeniti 2:0 võit, siis korduskohtumisele tuleb vastu minna teistsuguse lähenemisega. „Tuleb minna kõvasti ja distsiplineeritult mängima. Seal mängima kunstmurul ning ka seetõttu on kohtumine veidike teistsugune,” sõnas Kuusk.

Teistmoodi on ka see, et alates sellest eurohooajast ei ole enam kasutusel võõrsil löödud väravate reeglit. Vana olukorra järgi oleks Flora praegu justkui ideaalses seisus, kuna vastane suudeti Tallinnas kuival hoida.

„Toona oli 2:0 seis väga hea seis. Nüüd ongi nagu kahest mängust koosnev finaal. Minu meelest on hea, et igal väraval on sama kaal. Arvan, et meie lähenemises ei muuda see üldiselt midagi,” lisas Kuusk.

Flora keskkaitsja on enda sõnul praeguseks korralikult taastunud ka seljavigastusest, mille ta sai Balti turniiri kohtumises Läti vastu. „Iga mänguga läheb paremaks. Täna oli olukord hea. Võin öelda, et läheb paremaks,” märkis Kuusk.