Poliitikutest on Herne tänava saviliivaväljakutele oodata Kristen Michali, Jaanus Karilaidi, Rannar Vassiljevit ja Urmas Mardit.

Olümpiasangarite võistkonnas mängivad Allar Levandi, Ago Markvardt, Indrek Sei ja Mart Poom.

Muusikuid ja näitlejaid esindavad Reket, Bert Pringi ja Marek Demjanov. Oma ala spetsialistide võistkonna panevad kokku Sven Troost, Margus Viigimaa ja Kairi Vilderson. Eesti Tennise Liidu toetajatest võtavad reketi kätte Reet Hääl, Silver Rits ja Raivo Hermlin.

Ajakirjanike au lähevad kaitsma Gunnar Leheste, Ivar Jurtšenko, Maxim Tuul ja Donatas Narmont.

Nimekiri pole veel lõplik. Mängitakse paarismängu formaadis ajatennist. Turniiritabelisse lähevad kirja geimivõidud. Turniiri eeldatav pikkus on kaks tundi.

Kuulsuste tenniseturniir ja sellele järgnevad Eesti meistrivõistlused on publikule vaatamiseks tasuta. Poolfinaalidega tehakse algust kell 14.

Meeste üksikmängu poolfinaalides kohtuvad Vladimir Ivanov ja Siim Troost ning Karl Kiur Saar ja Kenneth Raisma.

Ivanov sai veerandfinaalis 6:2, 3:6, 6:4, 7:6 (7) võidu Johannes Seemani üle, Troost alistas 3:6, 6:2, 5:7, 7:6 (5), 7:6 (5) Mattias Siimari. Karl Kiur Saar võitis 6:0, 6:1, 6:3 Andreas Sillastet, Raisma sai loobumisvõidu Ronan Vahtraselt.

Naiste esimeses poolfinaalis võtavad mõõtu Elena Malõgina ja Anet Angelika Koskel, teise poolfinaali koosseis pole veel selgunud.