Barcelona on juba suvise üleminekuteakna jooksul toonud klubisse Sergio Agüero, Memphis Depay ja Eric Garcia, kuid ei saa neid ametlikult La Ligasse registreerida, vahendab Daily Mail.

Sama kehtib ka Lionel Messi kohta, kelle senine leping 30. juunil lõppes, kuid kelle jaoks Barcelonal hetkel palgafondi ei jagu. Barcelona teab, et kui nad argentiinlase nõudmistele vastu tulla ei saa, leidub piisavalt kosilasi, kes on valmis kuuekordse Ballon d'Or'i palkamise nimel kasvõi nahast välja pugema.

Üks võimalik lahkuja on hispaanlasest vasakkaitsja Junior Firpo, kes on lähedal liitumisele Premier League'i klubi Leeds Unitediga. Mehe üleminekusumma saab kuulduste kohaselt olema 15 miljonit eurot. Tema palgakulu oli umbes 9 miljonit eurot aastas.

Inglismaale Wolverhampton Wanderersi on laenule saadetud ka portugallasest ääreründaja Francisco Trincão. Prantslaste Marseille'le on müüdud ameeriklasest ääreründaja Konrad de la Fuente ning Nice'iga liitus prantslasest keskkaitsja Jean-Clair Todibo nende kahe mehe palga ja boonuste pealt säästab Barcelona umbes 10,5 miljonit eurot.

Hiljuti lõpetati leping brasiillasest poolkaitsja Matheus Fernandesiga, kes on Kataloonia hiiu saamata jäänud tasude pärast kohtusse kaevanud.

Kõigist neist lahkujatest aga ei piisa. Suurt osa, umbes 200 miljonit eurot palgafondist hoiavad kinni Samuel Umtiti, Philippe Coutinho ja Miralem Pjanic, kellele üritatakse paaniliselt ostjaid leida.

Barcelona lõpetas 2020/2021 hooaja La Ligas Ronald Koemani juhtimisel kolmanda kohaga, jäädes alla oma suurtele rivaalidele Madridi Atleticole ja Madridi Realile. Praegused rahamured Barca fännidesse uue hooaja eel just optimismi ei süsti.