Pikaaegsest koduklubist Madridi Realist lahkunud Ramos on alates 1. juulist olnud vabaagent. Kogenud hispaanlast on meedias juba pikalt PSG-ga seostatud. Jalgpallimaailmas just üleminekutele keskenduva Romano andmetel on Ramos jõudnud PSG-ga kokkuleppele ning nüüd on keskkaitsjal vaja läbida veel meditsiiniline ülevaatus. Väidetavalt saab tehing ametlikuks juba sel nädalal.

Ka Prantsusmaa väljaanne Le Parisien kirjutab, et Ramos on siirdumas kohalikku tippklubisse. Kohaliku meedia kohaselt sõlmib Ramos PSG-ga kaheaastase lepingu, mis toob talle sisse 12 miljonit eurot hooaja kohta.

Lisaks on PSG-ga liitumas Milano Interiga Itaalia meistriks tulnud äärekaitsja Achraf Hakimi ja AC Milani esiväravavaht Gianluigi Donnarumma. Marokolane Hakimi sõlmis alles mullu suvel Interiga viieaastase lepingu, kuid on nüüd koduklubi vahetamas.

Itaalia jalgpallikoondisega EM-il poolfinaali jõudnud Donnarumma kuulus alates 2013. aastast AC Milani süsteemi. Esiväravavaht ei soovinud aga klubiga lepingut pikendada ning on nüüd samuti PSG-ga liitumas. Romano andmetel on Donnarumma ka meditsiinilise ülevaatuse juba PSG-s läbinud, ent klubi ametlikult lepingust veel teatanud pole. Nii Hakimi kui Donnarumma sõlmivad Prantsusmaa hiiuga viieaastase kontrahti.