Mängu viimases geimis päästis Sadaoui seitse matšpalli - sama palju nähti ka 40:40 seisu. Kaheksanda matšpalliga vormistas aga Lajal oma esimese suure slämmi üksikmängu matšivõidu. Tänavuste Prantsusmaa lahtistel kaotas ta avaringis.

Statistika järgi tõi Lajalile võidu eelkõige tema esimene serv. Kuigi prantslane lõi kaks serviässa enam (5:3), siis Lajali esimese servi õnnestumise protsent oli 76% (vastasel 62%) ning esimeselt servilt võitis eestlane 72%, Sadaoui 61% punktidest. Teiselt servilt Lajal kuigi edukas ei olnud (48% vs 50%).

Parem oli ka Lajali tõrje, mis jäi väljakusse 74% juhtudest (Sadaouil 66%). 7-st murdepallist realiseeris Lajal 4, prantslane 8-st 2. Äralöökide-lihtvigade suhe oli Lajalil 30:23, Sadaouil 24:19. Kogupunktides jäi Lajal peale veenvalt 101:83.

Sadaoui on juunioride maailma edetabelis 45., Lajal 21. kohal. Teise ringi vastane tuleb Lajalile matšist Aidan Mayo (USA, ITF 44.) ja Matthew William Donaldi (Tšehhi, ITF 55.) vahel.

Viimati sai mõni Eesti tennisist suure slämmi juunioride turniiril üksikmängus avaringist edasi 2016. aasta US Openil (Kenneth Raisma). Raisma jõudis seal veerandfinaali, kaotades praegusele maailma neljandale reketile ja oma endisele paarismängupartnerile Stefanos Tsitsipasele.

Kaheksa parema sekka edenes Raisma ka sama aasta Australian Openil.

Wimbledoni juunioride turniiril pääses eestlane viimati avaringist edasi 2013. aastal, kui seda tegi Anett Kontaveit.

Toomas Leius on Wimbledoni noorteturniiri võitja aastast 1959. Raisma ja Tsitsipas tulid All England Lawn Tennis Clubis paarismängu võitjateks 2016. aastal.