Kõige tugevamate mängijate divisjonis jäi teiseks Kairo Reiu 236 punktiga, 66 viset alla par´i ja kolmandaks Timo Aas 242 punktiga, 60 punkti alla par´i.

Keskmise reitingudivisjoni võitis Rauno Rihter tulemusega 258 punktiga, 44 viset alla par´i. Teiseks jäi Rico Suigussaar 260 punktiga, 42 viset alla par´i ning kolmandaks Martin Laanus 261 punktiga, 41 viset alla pari.

Algajate divisjonis võttis Martin Ojase, 44 viset alla par´i. Teiseks jäi Henri Ahven 258 punktiga, 44 viset alla par´i ning kolmandaks tuli Roger Tibar 264 punktiga, 38 viset alla par´i.

Maratoni peakohtuniku ja Eesti Discgolfi Liidu juhatuse liikme Rainer Lipandi sõnul said võistlejaid taaskord nautida imelist suveilma. “Mul on heameel, et huvi maratoni vastu üha kasvab ning huvilisi tuleb muudkui juurde, kes naudivad enda proovilepanekut. Jõulumäe radadel on tõesti väga mõnus mängida,” kiitis Lipand. Tänavu visati koguni 37 korda ketas avalöögiga korvi (hole-in-one).

Eestis on discgolfi harrastajaid hinnanguliselt 40 000 ning Eestis on ligi 200 discgolfi rada, millest suurem osa on harrastajatele kasutamiseks tasuta. Discgolfi harrastajad saavad end järgmisena proovile panna Eesti Harrastajate Meistrivõistlustel, mis toimuvad kahe nädala pärast Hiiumaal. Järgmised maratonid toimuvad tänavu 20. augustil Holstres ja 26. septembril Keilas.