"Me oleme väga pettunud. Me valmistasime pettumuse paljudele Leedu inimestele, fännidele, kes meid soojalt ja häälekalt toetasid," vahendas Leedu Delfi Maskoliunase sõnu. "Me treeneritena tegime taktikaliselt palju valesid otsuseid ning kaotasime seetõttu. Saan öelda, et minu töö koondise juures on lõppenud, paraku sellisel toonil. Kuid nii see juba kord on."

Maskoliunas tunnustas ühtlasi sloveene. "Nad olid meist paremad, eriti kaitses. Meid tapeti ära kaitses," tõdes leedulane. "Teisel poolajal ei toimetanud me palli korvi alla. Teadsime, et meil on seal eelis, aga sloveenid hakkasid üha kõrgemalt kaitsema ning pall enam korvi alla ei jõudnud."

50-aastane Maskoliunas juhendas Leedu koondist veidi üle pooleteise aasta. Leedu koondis oleks tema käe all peaaegu eemale jäänud ka korvpalli EM-ist. Tänavu veebruaris toimunud valikaknas kindlustas Leedu alles valikgrupi viimases voorus koha 2022. aasta sügisel toimuvale EM-ile. Igapäevaselt teenib Maskoliunas leiba FC Barcelonas, kus ta on Šarunas Jasikeviciuse abitreener.