Väljaande teatel on Barcelona mõlemale mängijale ka oma soovist teada andnud. Nimelt loodab klubi teha klubis uutele mängijatele ruumi juurde ning kärpida üüratut palgafondi. Lisaks ei kuulu kumbki mängija peatreeneri Ronald Koemani plaanidesse.

Mullu suvel 60 miljoni euro eest Barcelonasse siirdunud Pjanic sai lõppenud hooajal kõikide sarjade peale kirja 30 kohtumist. Selle ajaga ei löönud ta ühtegi väravat ega andnud ühtegi resultatiivset söötu. 2016. aastast Barcelonasse kuuluv Umtiti sai möödunud hooajal kõikide sarjade peale kirja 16 kohtumist.

Barcelona on aga keerulises seisus. Pjanici praegune kontraht kehtib veel kolm hooaega ja Umtiti oma kaks aastat. Klubi loodab, et mängijad on nõus kompensatsiooni eest lepingu enneaegselt lõpetama. Kui pallurid sellega nõus pole, peab Barcelona kontrahtide lõppemiseni mängijatele palka maksma.

Barcelonast on tänavu suvel lahkunud Juan Miranda, Jean-Clair Todibo ja Francisco Trincao. Erinevalt kahest esimesest mehest lahkus Trincao siiski laenulepingu alusel, kui portugallane hakkab mängima Wolverhamptonis.

Meeskonnaga on hooaja järel liitunud Sergio Agüero, Memphis Depay, Eric Garcia ja Emerson Royaliga. Lisaks loodab Barcelona sõlmida uut lepingut pikaaegse kapteni Lionel Messiga, kellest sai nädala keskel vabaagent.