Nad kontsentreerisid väikesele alale palju mängijaid, kes mängisid lühikest söötu ja püüdsid läbi Belgia kaitseliinide murda. Nende mängijate tehniline pagas on väga hea ja seda oli ilus vaadata. Nii põhjustati belglastele palju peavalu.

Belgia oli oma mängu ehitanud üles vasturünnakutele, aga esimesel poolajal oli tegelikult võimalusi mõlemal poolel. Väravad olid muidugi väga ilusad. Esimene tuli pärast seda, kui itaallased mängisid kiirelt lahti karistuslöögi.

Kuigi nad esimese õhuvõitluse kaotasid pandi pallile kiire pressing uuesti peale. Belglased püüdsid lühikese palliga sealt välja saada, aga eksisid ja tulemuseks oli värav. Itaallaste teine värav tuli pärast äärelt sissemurdmist, kui belglane kaotas duelli ja kuna keegi ei tulnud enam kaitsjale appi, siis tuli löök värava tahanurka.

Belglaste värav tuli penaltist pärast Jeremy Doku äärelt sissemurdmist, kus kaitsja lükkas teda võitluses selga ja rohkem polnud vaja. Lukaku realiseeris võimaluse päris külmavereliselt, kuigi lõi täpselt värava keskele.

Teisel poolajal oli mäng lahtisem, belglased olid kaotusseisus ja neil oli vaja väravat. Itaalia võttis neid esimese poolajaga võrreldes pigem madalamalt vastu ja tegid seda teadlikult. Lõpp oli juba pisut närviline, kus itaallased olid veelgi rohkem alla vajunud, kuid belglastel korralikke momente luua ei lubatud.

Itaalia oli parem, sest nad mängisid väga hea emotsiooniga. Neil on väga tehnilised mängijad, kes oskavad hästi mängida lühikest söötu, nad on heade oskustega ja tegutsevad väljakul voolavalt. Väga ilus on neid vaadata, sest väljakul ei ole sellist kangutamist ja taktikaliselt on kõik hästi läbi mõeldud. Itaalia on oma hea taktika poolest teada-tuntud ja seda nad näitasid ka täna.

Itaalia mängis Belgia lihtsalt üle, sest vastasele väga ruumi ei antud, pressing oli intensiivne ja kõrge. Belglastel jäi puudu eeskätt korralik sooritus keskväljal, sest esimesel poolajal mängiti kaitses viiese liiniga ja nii jäi keskväljale kaks meest, kes pidid suurt maa-ala lappima. Kuna aga itaallased panid väikesele alale just palju mehi, siis belglased seal enamasti kaotasid. Samas on raske öelda, kui palju mõjutas Belgia mängu Eden Hazardi puudumine. Aga mingi järgmine käik ja loovus oleks võib-olla neile lisakäigu andnud.

Poolfinaalis Hispaaniaga tuleb Itaalial mängida samamoodi nagu Belgia vastu ja siis on neil head võimalused ka finaali saada. Ma arvan, et nad tegid oma Austriaga mängust järeldused ning sama hooga nagu täna edasi pannes läheb Hispaanial väga keeruliseks. Hispaanlased pole sel turniiril aga kõige paremat mängu näidanud.