Premium liiga klubi tegevjuht Jaanus Pruuli sõnas Delfi Spordile, et Camara 90-päevaline elamisluba jäi õigel ajal pikendamata. "Tegemist on mõlemapoolse eksmusega, ehkki loomulikult võtab klubi suurema vastutuse. Eksisime ühe reegli vastu seoses viibimisloa pikendamisega," tõdes Pruuli. "Kahjuks hetkel muud lahendust pole, tal tuleb Euroopa Liidust lahkuda."

Pruuli teatel on 23-aastasel mängijal selleks aega kaks nädalat. "Mitu varianti on õhus. Ta saab viisat taotleda aga seda väljaspool Euroopa Liitu. Üks variant on, et Camara läheb Šveitsi, kus tal on elamisluba. Võib-olla õnnestub talle leida Šveitsist klubi," jätkas tegevjuht. "Teine variant on, et õnnestub mängijale taotleda viisa Eestis edasi elamiseks."

Kas klubi esimene prioriteet on proovida Camaraga koostööd jätkata? "Me oleme tema agendiga arutamas seda. Võimalikud on erinevad variandid. Reaalselt pole ta Premium liiga tasemel väga figureerinud, aga loomulikult võivad paberimajandusega seotud probleemid olla ka seda mõjutanud. Hetkel on kõik otsad lahtised," vastas Pruuli.

Tänavu veebruaris Paidega liitunud Camara leping klubiga kehtib 2023. aasta juuni lõpuni. Premium liigas on tema arvel kaheksa mänguga kaks väravat ja kaks resultatiivset söötu.